Välkommen

Varmt välkommen till AloeVeraKraft!

 

Här hittar du möjligheter att berika ditt liv på flera sätt. Med hjälp av ingredienser från naturen i produkter av allra högsta klass, de flesta baserade på egenodlade Aloe Vera från det världsledande företaget Forever Living Products, kan du leva hälsosammare både inifrån och ut och utifrån och in.

”Look Better – Feel Better” med våra produkter inom Hälsa, Fitness, Hud-och Hygienvård samt Skönhet!

Logga in och skapa ett eget konto. I min shop ser du då priser och kan beställa Forevers högklassiga produkter samt få nyhetsbrev. 

Jag hjälper dig gärna att hitta de produkter som passar dig och dina behov.

Kom ihåg, du har alltid 90-dagar-pengarna-tillbaka-garanti.

Du hittar också en fantastisk affärsmöjlighet med Forever. Du kan starta en egen verksamhet utan ekonomisk risk, där du styr dig själv. Du kan arbeta när, var och hur du vill. Deltid, halvtid, heltid, kanske en extra inkomst eller en ny karriär som kan bli riktigt lönsam beroende på dig och vad du gör. Se fliken ”Arbeta med oss”

Vill du veta mer? 

Få inbjudan till event, affärspresentationer, olika tema kvällar, SPA-hudvårds-stunder? 

Vill du ha en egen personlig visning av produkter? 

Information om den fantastiska möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med oss? 

Kontakta mig så kan vi boka in något som passar dig.

 Håll utkik efter olika erbjudanden som jag ger dig, se " Månadens Produkt"
 

Semester Tips!

Summer Bliss: Aloe Sunscreen, Forever Aloe Scrub, Aloe First = 700kr och en Forever-handduk på köpet.

Det blir inte somrigare än så här. Aloe Sunscreen skyddar effektivt mot både UVA- och UVB-strålar, samtidigt som den återfuktar och vårdar din hud. Forever Aloe Scrub ger hela kroppen en behaglig och effektiv exfoliering och är mild nog att användas varje dag. Aloe First passar fint efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller när som helst som du känner för lite uppfriskande svalka. Och en stor, härlig badhandduk på köpet.

Gäller till och med 20/7, eller så långt lagret räcker.

Jag hoppas att ni alla mår bra i den svåra tid vi nu går igenom med Covid-19. 

 Det viktigaste vi kan göra är att stanna hemma eller hålla avstånd, stärka immunförsvaret och tvätta händerna. Ta hand om er.

Att tvätta händerna så mycket kan lätta torka ut huden. Blir huden som är vår skyddsbarriär torr, så släpper den lättare in bakterier och virus mm. 

I min shop kan du köpa en mycket rengörande men ändå mild tvål som inte torkar ut huden på händerna och en mjukgörande skön creme som går in snabbt. Man känner sig inte kladdig men huden blir mjuk och skön.

Naturligtvis är basen i produkterna vår fina Aloe Vera.


Kontakta mig