Månadens erbjudande

Din huds bästa vän!

Varma, sköna dagar – långa, ljuva kvällar. Lata stunder i solen, inga måsten. Juli är en härlig tid. Men det är också en period på året då din hy får utstå extra hårda påfrestningar.

Lugn, det finns hjälp.

Uppfriskande spray med många användningsområden Aloe First innehåller Aloe Vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud.

För vem?

Det här är verkligen en produkt för varje badrumsskåp! Den följer gärna med på resan och trivs lika bra på stranden som på jobbet. Passar även i hår och hårbotten. Häll gärna över Aloe First i våra små sprayflaskor så blir det enkelt att alltid ha den till hands.

Du får:

en skönt svalkande, lättanvänd spray mängder av hudvårdande ingredienser som lugnar, stärker och skyddar. Aloe First är en mycket mångsidig produkt.

Ett utsökt innehåll.

 Förutom vår egen Aloe Vera och propolis som båda är välkända hudvårdare innehåller Aloe First flera noggrant utvalda växtextrakt.

Här finns till exempel hudvårdande ringblomma och kamomill, mjukgörande gurkört och stärkande ingefära. Rölleka bidrar med sina lugnande och uppfriskande egenskaper och tillsammans med salvia hjälper den också till att motverka uppkomsten av mjäll. Allantoin är ytterligare ett lugnande och hudvårdande ämne som i sällskap med passionsblomma och timjan också skyddar din hud.

För både knopp och kropp.

 Använd Aloe First på hud som behöver svalkas, lugnas eller bara för att den ger en ytterst behaglig känsla.

Passar lika bra för både ansikte och kropp. Tack vare sin smidiga sprayform är Aloe First enkel att använda även om huden känns öm efter lite för mycket sol eller ett insektsstick. Sprayen kommer också enkelt åt i hårbotten, vilket kan vara både kladdigt och besvärligt med produkter i krämform.

Applicera frikostigt på hud och/eller i hårbotten. Används när huden behöver svalkas eller lugnas – eller bara för att Aloe First ger en ytterst behaglig känsla.

Tips: Vill du ha en ljuvlig, rogivande doft i din First? Droppa i några droppar Lavendel.

Forever Essential Oils Lavender extraheras från Lavendel som odlas och skördas i Bulgarien på grund av idealiskt klimat och jordmån. Den innehåller höga nivåer av linalylacetat, vilket ger Lavendeln sin fruktigt söta arom.

Lavendel upplevs som lugnande, rogivande och avslappnande – en doft som uppskattas av de flesta och passar extra bra när du vill unna dig en stunds avkoppling.

Månadens Erbjudande: 

Köp 1st Aloe First+1 st Lavender=520kr (ord. Pris 645kr)

Köp 1 st First 230kr (ord. pris 265kr) 

 Gäller Juli månad, eller så långt lagret räcker 


Kontakta mig