Månadens erbjudande

Fint erbjudande i Maj månad!

Köp 1 Aloe Vera Gelly och 1 Protecting Day Lotion, kostnad 610:-

så får du 1st Bio Mask ( sheet mask) och 1st Aloe Lips på köpet         ( värde 165:-)

Gäller t.o.m 2020-05-25

Aloe Vera Gelly

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe Vera på tub

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den

För vem?

Det här är en produkt som alla behöver, förr eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.

Protecting Day Lotion.  Härlig dagkräm med SPF 20. 

Ge din hud bästa möjliga start på dagen. Protecting day lotion återfuktar och vårdar din hud – och skyddar den från solens skadliga UVA- och UVB-strålar.

För vem?

En kräm med solskyddsfaktor är en viktig komponent i din dagliga hudvårdsrutin, inte bara på sommaren. Protecting day lotion passar alla som vill ge sin hud fina förutsättningar att hålla sig ungdomligt mjuk, smidig och återfuktad. Varje dag, året runt.

Aloe Bio-Cellulose Mask.  Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper .

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

För vem?

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är också helt doftfri, veganvänlig och komposterbar.

Aloe Lips.   Håller leendet i form i alla väder! 

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

För vem?

Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Alla de här produkterna har tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


Kontakta mig