Forever

Allt började 1978 med en planta Aloe Vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag, med produkter inom hälsa, fitness, hud- och hygienvård samt skönhetsvård.


Forever Living Products International Inc är ett privatägt företag som grundades 1978 av Rex Maughan i Arizona, USA. Företagets affärsmodell bygger på direktförsäljning med hjälp av oberoende återförsäljare, (FBO= Independent Forever Business Owner)

Rex är idag företagets styrelseordförande (CEO) medan sonen Gregg Maughan är företagets VD (President). Huvudkontoret ligger i Scottsdale, Arizona.


FOREVER I SKANDINAVIEN


Dotterbolaget Forever Living Products Scandinavia AB är idag Skandinaviens största direktförsäljningföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera.

Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På det skandinaviska huvudkontoret i Mölndal jobbar ett 60-tal medarbetare som bl.a skapar marknasdsföringsmaterial och servar alla återförsäljare.

Forever Living Products Scandinavia AB är medlem i Direkthandelsföreningen i Sverige (DSS), Norge (DF) och Danmark (DFS). Företaget har fått många utmärkelser sedan starten 1998, bland annat av Business Region Göteborg, och har kreditranking AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka.


Allt på Forever Living kretsar kring Aloe Vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om växten och det breda utbudet av Aloe Vera-produkter. Produkter som älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.


Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför börjar vi från grunden och odlar vår egen Aloe Vera på bördiga jordar med god växtkraft.

Forever Living arbetar hårt med att skapa kvalitet för att du som använder Aloe Vera- produkterna ska bli nöjd – eller mer än nöjd. Därför ansvarar vi för hela processen – från planta och produktion till transport och lagerhållning – och kontrollerar kontinuerligt kvaliteten i egna laboratorier. Det är en garanti för att våra produkter alltid ska hålla måttet.

Vi kan vår sak och litar på våra produkter. Det innebär att vi utan att tveka kan erbjuda 90 dagars Nöjdkundgaranti. Det ger dig möjlighet att prova Forever Livings produkter med Aloe Vera och se om du gillar dem.

Om du inte är nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka – även om du använt din produkt. Enklare och tryggare kan det knappast bli.