Om oss

Jag har en bakgrund som förskollärare, men med fyra egna barn så kände jag att jag att jag var orolig för att inte räcka till för dom också. Så jag bestämde mig för att byta bana i livet och hitta något där jag kunde styra min tid själv.

Att starta något eget var en möjlighet men det var en risk ekonomiskt med startkostnader mm .

Där stod jag vid ett vägskäl när jag kom i kontakt med företaget Forever Living Products.

Jag har alltid varit intresserad av hur våra kroppar fungerar, vad våra kroppar behöver och vad vi kan göra för att optimera vår hälsa och må så bra som möjligt. Vi har fått en kropp i det här livet och det gäller att ta hand om den på bästa sätt.

Nu fick jag chansen att ge min familj en hälsosam livsstil och samtidigt arbeta med friskvård och att hjälpa människor till välmående både invärtes och utvärtes bl.a. med hjälp av produkter inom Hälsa - Kost - Träning – Hudvård – Hygienvård och Skönhet.

Det vill säga, produkter som du använder dagligen och som är så viktiga för din kropp och ditt välbefinnande.

Mitt intresse för hälsa har bara ökat ju mer jag lär mig.

Vi har nu använt Forevers produkter själva dagligen i 20 år och kommer säkert använda dom ”forever” så nöjda är vi och så bra mår vi.

Att kunna rekommendera saker jag själv använder och tycker om, och som jag kan stå bakom till 100% är något jag brinner för och därför passar det mig perfekt att arbeta både som återförsäljare av produkterna och handledare/sponsor för de som vill starta egen verksamhet med Forevers affärskoncept.

Att ha ett eget företag där man bestämmer hur, var, när och med vem man ska arbeta, att vara platsoberoende och få inkomst efter arbetsinsats är verkligen en dröm.

Det är vad jag kallar frihet och en härlig livsstil!