About

Så blev jag egen företagare!

Jag har alltid varit intresserad av hur våra kroppar fungerar, vad våra kroppar behöver och vad vi kan göra för att optimera vår hälsa och må så bra som möjligt. Vi har fått en kropp i det här livet och det gäller att ta hand om den på bästa sätt. Så när jag för många år sedan kom i kontakt med Forever Living Products och hälsoprodukterna baserade på Aloe Vera så blev jag väldigt nyfiken men även skeptisk. Frågorna var många kring både produkter, företag och möjligheter. Svaren var precis det jag ville höra.

För mig är det så viktigt att kunna stå bakom både produkter och företag till mer än 100%

Att rekommendera de saker jag själv använder och tycker om känns så bra och därför passar det mig perfekt att arbeta både som återförsäljare av produkterna och som handledare till de som vill starta en egen verksamhet med Forevers affärskoncept.

Att ha ett eget företag, utan ekonomisk risk, där man bestämmer hur, var, när och med vem man ska arbeta, att vara platsoberoende och få inkomst efter arbetsinsats är verkligen en dröm.

 Det är vad jag kallar frihet och en härlig livsstil!

Att kunna ge familjen en hälsosam livsstil och samtidigt arbeta med friskvård och att få möjlighet att hjälpa människor till välmående både invärtes och utvärtes känns fantastiskt bra.

Vi har nu använt Forevers produkter själva dagligen i många år och kommer använda dom ”forever” så nöjda är vi och så bra mår vi.

Hälsa är ett stort begrepp som innefattar mycket kring både kropp och själ.

Några viktiga bitar för mig är : Kost/näring- Motion- Sömn- Gemenskap- Livsstil

Mitt intresse för allt kring hälsa har bara ökat under åren, ju mer jag lär mig.

Jag har läst många böcker, gått ett flertal utbildningar och kurser inom bl.a

Näringslära, Mental träning, Hudvård, Holistisk Ansiktsbehandling, Holistic Pulsing, QiGong, Andlighet, Tibetansk Självhealing